|

Sinan Engin şampiyonluk favorisini açıkladı

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olacak takımlarla ilgili tahminde bulundu ve favorisini açıkladı.

12:10 - 18/08/2019 Pazar
Güncelleme: 12:30 - 18/08/2019 Pazar
Diğer
Sinan Engin
Sinan Engin

Sinan Engin, Galatasaray'ın haftalardır transfer etmek için uğraştığı Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Falcao'nun haftaya İstanbul'a geleceğini söyleyen Beyaz TV yorumcusu Engin, "Muhtemelen Falcao önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. Eğer Monaco bir santrfor daha alırsa Falcao'yu yollayacaklar. Muhtemelen Kalinic ile uğraşıyorlar. Falcao'yla ilgili hiç bir pürüz yok" dedi.

"Galatasaray şampiyonluğun 1 numaralı adayıdır"

Şampiyonluk yarışıyla ilgili de görüşlerini bildiren Engin, "Ben geçen sezon Galatasaray'ın şampiyon olacağını 8-10 puan gerideyken, 3 ay önceden söylemiştim. Galatasaray'ın Denizlispor yenilgisine aldanılmasın. Bu Galatasaray ligin en iyi 1. takımı. Falcao'yu da alırsa tartışmasın ligin en iyi kadrosuna sahip takımı ve şampiyonluğun 1 numaralı adayı. Fenerbahçe de iki tane transfer takviyesi yaparsa buraya girebilir. Trabzonspor da anı şekilde, bu şampiyon adaylarının içindedir" ifadelerini kullandı.


#Sinan Engin
#Galatasaray
5 yıl önce