|

Sinan Gümüş Serie A yolcusu: Koray Günter ile birlikte oynayacaklar

Galatasaray ile sözleşmesini yenilemeyen Sinan Gümüş'ün yeni takımı netleşiyor. İtalyan basını, 25 yaşındaki oyuncunun Serie A ekiplerinden Genoa ile büyük ölçüde anlaştığını ve imzanın da kısa süre atılacağını açıkladı.

Yeni Şafak
18:49 - 18/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 19:29 - 18/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Sinan Gümüş Galatasaray formasıyla 110 resmi maçta 32 gol atıp 16 asist yapma başarısı gösterdi.
Sinan Gümüş Galatasaray formasıyla 110 resmi maçta 32 gol atıp 16 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta son dakikalarda attığı gollerle büyük pay sahibi olan futbolcuların başında gelen Sinan Gümüş, sezon sonunda sarı kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanıyor.

25 yaşındaki futbolcu Galatasaray'ın kendisi için önerdiği yeni sözleşme teklifini bekletirken Serie A ekibi Genoa ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun özel haberine göre taraflar transfer konusunda el sıkışırken resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan ayrılan Koray Günter de Genoa'ya transfer olmuştu.

Sinan Gümüş, Galatasaray'a 2014 yılında bedelsiz transfer olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılılarda geçirdiği 5 yılda 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

  • Sinan Gümüş, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğunda son dakikalarda attığı gollerle büyük katkı sağlamıştı. Başarılı oyuncu Konyaspor ve Alanyaspor maçlarının son dakikalarında attığı gollerle takımını 3 puanı getiren isim olmuştu.


#​Galatasaray
#​Sinan Gümüş
#Genoa
5 yıl önce