|

Sırplar taraftar getirmiyor

THY Euroleague'de 11 Aralık Cuma günü oynanacak Fenerbahçe ile Kızılyıldız karşılaşmasına Sırbistan temsilcisi, İstanbul'a taraftarlarını götürmeyeceklerini açıkladı.

Yeni Şafak
17:11 - 9/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:12 - 9/12/2015 Çarşamba
IHA

Kızılyıldız, 11 Aralık Cuma günü saat 21.45'te Fenerbahçe ile Ülker Sports Arena'da oynayacağı THY Euroleague'in 9. hafta karşılaşmasına taraftarlarına İstanbul'a gelmemeleri çağrısında bulundu. Sırp basınında yer alan haberlere göre, Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Covic, geçen yıl Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları karşılaşma öncesinde bir Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi olayını hatırlatarak, yeni bir olay yaşanmaması için Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarına İstanbul'a gitmemeleri çağrısında bulundu. Kızılyıldız Başkanı, geçtiğimiz sezon Galatasaray maçı öncesinde yaşanan olayları 'korkunç' olarak niteledi.



Geçtiğimiz sezon THY Euroleague'de Galatasaray, Sırbistan'ın Kızılyıldız ile oynadığı karşılaşma öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dışında konuk ekibin taraftarları ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olaylar çıkmış ve Marko İvkoviç isimli bir Sırp taraftar hayatını kaybetmişti.

#Fenerbahçe
#Euroleague
#Kızılyıldız
8 yıl önce