|

Sneijder için yolun sonu!

İtalyan basını, sarı-kırmızılı takımın 32 yaşındaki yıldızının Milan'ın takibinde olduğunu okuyucularına duyurdu. Son dönemde yönetimle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Sneijder'in de İtalya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 01:30 - 4/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

İtalya basını, Galatasaray'da yönetimle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Wesley Sneijder'in, Milan'ın radarında olduğunu yazdı. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yeni bir yapılanmaya giderek eski günlerine dönmeyi hedefleyen Milano ekibinin, ilk hamlesini orta sahayı güçlendirerek yapacağı ifade edildi. Görev verilmesi halinde kanatlarda da oynayabilen, dikine adam eksiltebilen, teknik kapasitesi yüksek, kaliteli ve deneyimli bir oyun kurucu aradığı öne sürülen İtalyan devinin, Wesley Sneijder'i yakın takibe aldığı iddia edildi.



INTER'İ İSTEMİŞ AMA GERÇEKLEŞMEMİŞTİ


Galatasaray ile yollarını ayırma noktasına gelen Hollandalı oyuncu için övgüler dizen İtalyan basını, Sneijder'in İtalya'ya dönmeyi istediğini de satırlarına taşıdı. Söz konusu haberde, 32 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz günlerde Inter'e geri dönmek için Roberto Mancini ile görüştüğü ancak Inter'in bu transfere sıcak bakmaması sebebiyle deneyimli oyuncunun istediği cevabı alamadığı kaydedildi. Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun Milano'ya olan sevgisi de hatırlatılarak, çiftin İtalya'ya dönmeye oldukça sıcak baktığı da belirtildi.



YÖNETİMLE KRİZ GİDEREK BÜYÜYOR


Kulislerde ise yönetim ile 32 yaşındaki yıldız arasındaki krizin her geçen gün giderek büyüdüğü konuşuluyor. Son olarak yeni sezon hazırlıklarına herhangi bir mazeret bildirmeden katılmayan deneyimli oyuncudan duyulan rahatsızlığın iyice su yüzüne çıkmaya başladığı ifade edildi. Sneijder ile yönetim arasında sezon içinde gördüğü gereksiz kartlar ve yönetim aleyhine verdiği röportajla gerilmeye başlayan iplerin artık kopma noktasına geldiği kulislerde ifade ediliyor.


#Sneijder
#Galatasaray
#Milan'
8 yıl önce