|

Sofuoğlu'ndan Suriye'ye yardım

Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, savaş, açlık ve çetin kış şartları altında yaşam mücadelesi veren Suriye'ye bir Tır dolusu giyim eşyası ve un gönderdi

Yeni Şafak
04:00 - 19/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:06 - 18/02/2015 Çarşamba
Diğer
Spor
Spor

Dünya şampiyonu milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, bir kez daha gönülleri fethetti. Sofuoğlu, İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Suriye'ye bir Tır tekstil yardımı gönderdi. Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, savaş, açlık ve çetin kış şartları altında yaşam savaşı veren Suriye halkına bir Tır dolusu giyim eşyası ve un yardımı yaparken, bu araç Suriye'ye gitmek için Sakarya'dan yola da çıktı. Yardım dolu TIR’ı yolcu etme sırasında Kenan Sofuoğlu’nun annesi, yakınları ve İHH Sakarya Şubesi Başkanı Ruhi Ademoğlu hazır bulundu. İHH yetkilileri, şampiyon Sofuoğlu'na yardımlarından dolayı teşekkür etti.


Tır dolusu kışlık malzeme

Suriye'deki ihtiyaç sahibi insanlar için hazırlanan tırda ekmek ve bir takım gıda ihtiyacını karşılamak için un yer aldı. Ayrıca kış mevsimi olmasından dolayı mont, kazak gibi tekstil ürünlerinin yüklendiği tırda; yorgan, battaniye gibi büyük ihtiyaç duyulan malzemeler de hazır bulundu.

#Kenan Sofuoğlu
#İHH İnsani Yardım Vakfı
#Suriye
9 yıl önce