|

Galatasaray'da sol beke Tavares

Ara transferde sol bek bölgesini güçlendirmek isteyen Galatasaray, listesindeki ilk isim olan Juventuslu Asamoah için koşulları son bir kez daha zorlayacak. Olumlu sonuç çıkmazsa, prensipte el sıkışılan Brezilya ekibi Sao Paulo'nun 21 yaşındaki genç oyuncusu Tavares'e imza attırılacak.

Yeni Şafak ve
08:48 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 08:57 - 16/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Sol bek transferinde ibre, Tavares'e dönüyor.
Sol bek transferinde ibre, Tavares'e dönüyor.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen ve önceliği de sol beke veren Galatasaray, Brezilya ekibi Sao Paolo'nun gen oyuncusu Junior Tavarez ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu mevki için transfer listesinin ilk sırasında bulunan Asamoah için İtalyan kulübü Juventus ile son kez bir görüşme daha gerçekleşetircek olan sarı-kırmızı yönetim, olumsuz bir sonuç çıkması halinde Taveres'in transferine nokta koyacak.

Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı olarak tekrar Galatasaray'da göreve başlayacak olan Taffarel ile kampta bulunan Maicon'un bu transferde önemli rol oynadıkları öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın scout ekibinin de sezon başından bu yana Taveres'i takip ettiği ve olumlu rapor verdikleri belirtildi. Tavares transferinin bir iki güne kadar bitmesine kesin gözle bakılıyor.

İkinci yarıya yetişecek

Galatasaray'da bu gelişmeler yaşanırken, hafta sonu ligin başlayacak olması yönetimin transfer konusunda daha hızlı hareket etmesine neden oluyor.

Takıma bir takviye yapılması konusunda hemfikir olan teknik heyet ve yönetim bir an önce bu işi bitirip yeni gelecek oyuncunun takıma çabuk uyum sağlamasını istiyor.

  • Bu sezon Sao Paolo takımıyla çıktığı 34 maçta 2517 dakika sahada kalan 21 yaşındaki Tavares, 3 asist yapıp 4'te sarı kart gördü.
Tavares'in oyun stiline dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;

#Tavares
6 yıl önce