|

Son başpehlivan Atlı elendi

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde çeyrek final güreşleri tamamlandı. Er Meydanı'nda çayıra çıkan altın kemer adayları kıran kırana güreşler yaparak, yarı finale isimlerini yazdırdı. 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonu Fatih Atlı ise Kırkpınar'a veda etti.

Yeni Şafak
13:00 - 26/07/2015 Pazar
Güncelleme: 13:08 - 26/07/2015 Pazar
IHA

Sarayiçi Er Meydanı'nda 654'üncüsü gerçekleştirilen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, başpehlivanların üçüncü tur güreşleri tamamlandı. Kırkpınarşampiyonu olmak için kıyasıya mücadele eden başpehlivanlar, zorlu mücadeleler sonrası yarı finale çıkma hakkı kazandı.



Son şampiyon Atlı Kırkpınar'a veda etti


653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonu Fatih Atlı, çeyrek final müsabakasında başpehlivan Orhan Okulu ile karşılaştı. Altın kemerin son sahibi Atlı, puanlama süresinde iddialı rakibi Okulu'nun altın puan alması ile mücadeleyi kaybetti ve Kırkpınar'a veda etti.



Balaban yarı finalde


652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonu olan ve güreş severler tarafından bu yıl da altın kemer adayları arasında gösterilen İsmail Balaban, yine favori isimler arasında yer alan ve eski şampiyonlardan Recep Kara ile karşılaştı. Altın puan süresinde rakibinin arkasına geçerek puanı alan Balaban, Kara'yı Kırkpınar'ın dışında bıraktı.



Güreş Milli Takımı eski kaptanı Balcı da yarı finalde


Serbest Güreş Milli Takımı eski kaptanlarından olan ve güreş severler tarafından favori gösterilen bir diğer isim olan Serhat Balcı, çeyrek final müsabakasında genç başpehlivan İsmail Koç ile karşılaştı. Balcı, normal süresinde yenişme olmayınca puanlama süresine geçilen güreşte rakibi Koç'u mağlup etti.



Yarı finalistler belli oldu


Başpehlivanlık çeyrek final müsabakası sonrası yarı finale çıkan isimler ise şöyle:


"Osman Aynur, Orhan Okulu, İsmail Balaban ve Serhat Balcı."

#654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri
#yarı finalistler
9 yıl önce