|

Sörloth’ta bir rakip daha çıktı

Trabzonspor’un kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiği Alexander Sörloth’a bir talip daha çıktı. Bundesliga ekiplerinden Mainz 05, Norveçli futbolcunun transferi için devreye girdi.

Ali Kemal Yazıcı
02:35 - 23/07/2021 Cuma
Güncelleme: 09:11 - 23/07/2021 Cuma
Yeni Şafak
Leipzig'de beklentileri karşılayamamıştı.
Leipzig'de beklentileri karşılayamamıştı.

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken, gündemin birinci sırasında yer alan Alexander Sörloth konusunda bir kulüp daha devreye girdi.

Alman basınında yer alan haberlere göre; RB Leipzig, forvet hattındaki oyuncu fazlalığı nedeniyle Sörloth’u kiralamak istiyor. Trabzonspor’un Norveçli oyuncuya olan ilgisi bilinirken, Bundesliga ekiplerinden Mainz 05’te devreye girdi. Alman kulübü, Sörloth’u kiralamak istiyor ancak Leipzig’in oyuncuya verdiği ücret sorun oluşturuyor. Mainz, ücreti aşağıya çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Kendini gösteremedi

Yaklaşık 1.5 aydır RB Leipzig ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alexander Sörloth, antrenmanlar sırasında bir türlü kendini gösteremedi. Alman ekibinin teknik direktörü Jesse Marsch’ın Norveçli futbolcunun performansından memnun olmadığı ve gönderilmesi konusunda rapor verdiği öğrenildi. 23 milyon Euro karşılığında Andre Silva’nın da takıma katılmasıyla birlikte Leipzig ekibinde santrfor sayısı 6’ya yükseldi.



#Alexander Sörloth
#transfer
#Trabzonspor
#Mainz 05
#Norveç
#Almanya
#Bundesliga
3 yıl önce