|

Fatih Terim'den Alanya maçı sonrasında flaş mesaj: Soyunma odasında ağlayanlar vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'a 1-0 kaybettikleri maçtan sonra taraftar tepkileri hakkında konuştu. Terim, 'Biz Ali Sami Yen'de bunlara alışık değiliz, soyunma odasında morali çok bozuk ve ağlayan futbolcular vardı' diye konuştu.

18:28 - 19/09/2021 Pazar
Güncelleme: 18:42 - 19/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim
Fatih Terim

Galatasaray'da kaybedilen Alanyaspor maçı sonrasında teknik direktör Fatih Terim flaş açıklamalarda bulundu. Terim, taraftar tepkilerinin takımı olumsuz etkilediğini belirtirken soyunma odasındaki son durumu anlattı.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • -"Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarımız oyuncuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelemeyiz. Bu iş bizim Ali Sami Yen'de alıştığımız bir tablo değil. Yedlin 2-3 orta açamayabilir, taraftar onu hazırlayacak. Babel'e 'yuh' çekmek, yani..."
  • -"Seyirci, beğenip beğenmediğini burada belli etmemeli. Edeceği yerde ediyor zaten. Rejenerasyona çıkıldığında da birtakım tepkiler olmuş, bunlar hoş şeyler değil. Eğer böyle olursa oyuncuları kaybederiz."
  • -"Bu, oyuncuları etkilemez olur mu? Soyunma odasında gördüm onun için söylüyorum. Birinci sağ bekimiz sakatlanmış, ikinci bekimiz Yedlin. İkinci maçı oynuyor, kolay değil. Galatasaray seyircisinin sevecen ve toleranslı olması gerekiyor."
  • -"Morali bozuk olan var, ağlayan var. Yedlin ve Ömer Bayram ağladı. Bu hoş bir şey değil tabii."


#Galatasaray
#Alanyaspor
#Fatih Terim
3 yıl önce