|

Süper Lig’de dev maç

Süper Lig’de son 7 haftada kaybetmeyen Trabzonspor ile 9 maçta 7 galibiyetlik performansıyla zirvenin gizli lideri konumundaki Galatasaray, Medical Park’ta kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer çıkışını sürdürmek, sarı-kırmızılı takım ise yarıştaki iddiasını güçlü bir şekilde devam ettirmeyi hedefliyor.

00:00 - 26/12/2020 Cumartesi
Güncelleme: 03:22 - 26/12/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor, Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılırsa, bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisine imza atacak.
Trabzonspor, Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılırsa, bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisine imza atacak.
Süper Lig’de haftanın maçında Trabzonspor, Medical Park Stadı’nda Galatasaray’ı ağırlayacak.
Ligde çıktığı 7 maçtır namağlup ilerleyen ve son 2 karşılaşmasını da kazanıp yükselişe geçen bordo-mavililer, bugünkü rakibini de mağlup ederek hem çıkışını sürdürmek hem de yarıştaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.
Trabzonspor, Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılırsa, bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisine imza atacak. Bordo-mavililer bu sezon daha önce 9 ve 10’uncu haftadaki Erzurumspor ile Ankaragücü karşılaşmalarını kazanarak yine 2 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.
  • Trabzonspor ayrıca Galatasaray’ı mağlup ederek bu sezon İstanbul takımları karşısındaki ilk galibiyetini de almanın mücadelesini verecek.
    Ligde 14 hafta sonunda 4 mağlubiyetini de İstanbul takımları karşısında yaşayan Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında Beşiktaş’a sahasında 3-1, ligin 5. haftasında evinde Başakşehir’e 2-0, ligin 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1, ligin 7. haftasında Trabzon’da Kasımpaşa’ya 4-3 yenilmişti.
#Süper Lig
#Trabzonspor
#Galatasaray
3 yıl önce