|

Süper Lig'in son maçında 5 gol atıldı: Şampiyon alkışlarla karşılandı

Süper Lig'de sezonun kapanış maçında şampiyon Başakşehir deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin başında Kasımpaşalı futbolcular ve teknik heyet, Başakşehir'i alkışlarla karşılayarak çiçek takdim etti.

17:15 - 26/07/2020 Pazar
Güncelleme: 19:04 - 26/07/2020 Pazar
Yeni Şafak
Kasımpaşalı futbolcular Süper Lig'i şampiyon olan Başakşehir'i alkışlarla karşıladı.
Kasımpaşalı futbolcular Süper Lig'i şampiyon olan Başakşehir'i alkışlarla karşıladı.

Süper Lig’in 34’üncü ve son haftasında Kasımpaşa, kendi sahasında şampiyon Medipol Başakşehir’i 3-2 mağlup etti.


Müsabakada ev sahibi ekibi galibiyete taşıyan golleri 9’uncu ve 28’inci dakikalarda Koita ile 62’nci dakikada Yusuf Erdoğan kaydetti. Medipol Başakşehir’in golleri ise 78’inci dakikada Ba ve 80’inci dakikada Visca’dan geldi.

  • Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 43’e yükselterek sezonu 10’uncu sırada noktaladı. Medipol Başakşehir ise 33’üncü haftada şampiyonluğu garantilediği sezonu 69 puanla lider tamamladı.


Kasımpaşa, şampiyon Medipol Başakşehir'i alkışlarla karşıladı
  • Kasımpaşa, Süper Lig'in son hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği şampiyon Medipol Başakşehir'in futbolcu ve teknik heyetini alkışlarla karşıladı. Lacivert-beyazlı futbolcular, Medipol Başakşehirli oyuncular sahaya çıkmadan önce çıkış tünelinin önünde karşılıklı dizildi. Konuk takım oyuncuları sahaya çıkarken ise alkışlarla rakiplerinin şampiyonluğunu kutladı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa da Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'a çiçek verdi. Ev sahibi takım tribününde de "Şampiyon Medipol Başakşehir Futbol Kulübüne Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz." pankartı yer aldı.



Okan Buruk'tan yedek ağırlıklı kadro
  • Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin son mücadelesinde yedek ağırlıklı bir 11'i sahaya sürdü. Kalede Volkan Babacan, savunmada Caiçara, Ponck, Mehmet Topal, Aziz Eraltay, orta sahada Gökhan İnler, Berkay Özcan, Elia, Aleksic ve Visca'ya hücumda da Gulbrandsen'e forma verdi.

Kasımpaşa-Başakşehir maçının canlı anlatımını takip etmek için tıklayın;
#Başakşehir
#Kasımpaşa
#Süper Lig
4 yıl önce