|

Tamer Tuna Galatasaray maçında oynamayacak isimleri açıkladı

Süper Lig’in son haftasında, şampiyonu belirleyecek maçta Galatasaray’ı konuk edecek Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, “Hiçbir dış faktör ya da yarışan takımlar bizi bugüne kadar ilgilendirmedi. Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil” dedi. Öte yandan Tamer Tuna kritik mücadelede forma giyemeyecek isimleri de açıkladı.

Yeni Şafak
19:16 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 19:29 - 15/05/2018 Salı
IHA
Tamer Tuna.
Tamer Tuna.

Süper Lig’in son haftasında 19 Mayıs Cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek Göztepe, şampiyonu belirleyecek zorlu mücadelenin hazırlıklarına başladı. Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen idmanda Teknik Direktör Tamer Tuna takımın başında yer alırken, Başkan Mehmet Sepil de çalışmayı izledi.

Göztepe Teknik Direktörü Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;
  • “Son haftaya geldik. Şampiyonluk yarışında belirginlik son haftayla ortaya çıkacak. Bizim de önümüzde Galatasaray maçı var. Bugüne kadar ne yaptıysak, oyun olarak Göztepe hep sahada kaldı.”
“Sahada olanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz”
  • Hiçbir dış faktör ya da yarışan takımlar bizi bugüne kadar ilgilendirmedi, kendimiz ve oynayacağımız takımlarla ilgili değerlendirmeleri kendi içimizde yapıyorduk, bu maç da onlardan bir tanesi. Galatasaray şampiyon olur, olmaz, bunlar bizi ilgilendiren, önemli şeyler değil. Biz Göztepe’yiz ve Göztepe’nin teknik direktörü olarak bu hafta da sezon boyu 33 haftada yaptığımızı ortaya koyma adına bir karşılaşma olacak.

#Göztepe
#Sabri Sarıoğlu
#Galatasaray
6 yıl önce