|

TFF'den ilginç atama: Tecrübeli hakem bu hafta üçüncü maçta görev yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında VAR olarak Atilla Karaoğlan'ın görev yapılacağı duyuruldu. 35 yaşındaki hakemin bu hafta üçüncü maçında görev yapacak olması dikkatlerden kaçmadı.

Haber Merkezi
11:19 - 5/12/2021 Pazar
Güncelleme: 11:39 - 5/12/2021 Pazar
Yeni Şafak
Atilla Karaoğlan
Atilla Karaoğlan

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi Ülker Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalacak ve yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

VAR Atilla Karaoğlan oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında VAR olarak Atilla Karaoğlan'ın görev yapacağı açıklandı.

  • Bu hafta üçüncü maçta görev yapacak
  • Cuma günü Kasımpaşa - Beşiktaş ve dün Trabzonspor - Adana Demirspor maçlarının Video Yardımcı Hakem’i (VAR) olan Atilla Karaoğlan, bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Çaykur Rizespor müsabakasında da yine VAR koltuğuna oturacak. 35 yaşındaki hakemin bu hafta üçüncü maçında görev yapacak olması dikkatlerden kaçmadı.

#Fenerbahçe
#Çaykur Rizespor
#VAR
#Atilla Karaoğlan
2 yıl önce