|

Tolga Ciğerci Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci'nin sağlık durumuna ilişkin kulüp doktoru Yener ince bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
09:15 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 09:29 - 6/10/2017 Cuma
AA
Tolga Ciğerci bu sezon çıktığı 8 maçta 5 gol kaydetti.
Tolga Ciğerci bu sezon çıktığı 8 maçta 5 gol kaydetti.

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, futbolcuları Tolga Ciğerci'yi, Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Doktor Yener İnce, GS TV'de katıldığı programda Tolga Ciğerci'nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Daha önce ayağında farklı rahatsızlıklar vardı"

Tolga'nın, başparmağının bir eklemindeki kapsül zedelenmesi nedeniyle operasyon geçirdiğini anlatan İnce, şunları ifade etti:

  • Tolga'nın daha önce ayağında farklı rahatsızlıklar vardı. Bizim de dikkat etmemiz gereken bir süreçti. Östersunds maçı sonrası 6-7 maç sonunda bir değerlendirme yaptık. Ödemdeki artıştan dolayı durması gerektiğini tespit ettik. Bunu teknik ekiple ve milli takımdaki sağlık heyetiyle paylaştık. Sadece burada değil Almanya'da da takip edildiği klinikteki doktorların da fikirlerini aldık. Durması gerektiğine dair ortak bir karar verdik.
"3-4 ay oynamamasındansa 1-2 haftayı uygun bulduk"

Doktor İnce, Tolga'da eklem çevresinde tehlikeli bir periyoda giden bir ödem olduğunun altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti:

  • Tolga'nın 3-4 ayı bulacak bir süreçte oynamaması ihtimalindense 1-2 haftalık bir periyotta ara vermesini uygun bulduk. Aramıza katıldı ama tedavisi devam edecek. Tedavi arasında antrenman yaptıramıyoruz ve maç oynatamıyoruz. Milli maç arası bizim için bir şans oldu. Fikir belirtmem çok doğru olmaz, Konya maçını bilmiyorum ama Tolga'nın Fenerbahçe derbisine yetişmesi için uğraşıyoruz.

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi (24 Eyl 2017, 11:57 PDT)

#Galatasaray
#Tolga Ciğerci
7 yıl önce