|

Tolgay Arslan gitmek istemediği takımı açıkladı

Beşiktaş forması giyen orta saha oyuncusu Tolgay Arslan Stuttgart'tan teklif aldığı yönündeki iddialar için, "Bu seviyede bir takıma gitmeyeceğimi herkes bilir. Çok üst düzey bir teklif gelirse de bunu kulübüm değerlendirmeye alır" dedi.

Yeni Şafak
09:16 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 09:59 - 8/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Tolgay Arslan geçen sezon Beşiktaş formasılya 43 maçta i (30'u ilk 11) forma giydi ve 3 asist kaydetti.
Tolgay Arslan geçen sezon Beşiktaş formasılya 43 maçta i (30'u ilk 11) forma giydi ve 3 asist kaydetti.

Adı devamlı transfer dedikodularına karışan Tolgay Arslan Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Beşiktaş’la kontrat yeniledim ve tek düşüncem Beşiktaş" diyen 27 yaşındaki oyuncu, üst düzey bir takımdan teklif gelmesi durumunda kulübünün bunu değerlendirmeye alacağını ifade etti.


Fanatik'e konuşan Tolgay'ın açıklamaları şöyle;

"Stuttgart'a gitmeyeceğimi herkes bilir"

  • "Ligin sona ermesinin ardından soluğu Almanya’da aldım. Özel işlerime odaklandım ve bireysel çalışmalar da eklenince hiç boş vaktim yoktu. Bu süreç içerisinde menajerimle bile sadece bayramda 1 kez görüştüm. Bunun dışında temasım olmadı. Bir sürü takım yazılıyor benim için. Mesela Stuttgart... Bu seviyede bir takıma gitmeyeceğimi herkes bilir. Böyle bir teklif varsa bile menajerim bana söyleme gereği duymamıştır."
"Tek düşüncem Beşiktaş"
  • "Beşiktaş’la kontrat yeniledim ve tek düşüncem Beşiktaş. Çok üst düzey bir takımdan teklif gelirse bunu önce kulübüm değerlendirmeye alır. Beşiktaş’ta 2 sezon şampiyonluk yaşadık. Geçen dönemi istemediğimiz yerde tamamladık. Yeni sezon öncesinde çok çalışıyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz ve olacağımıza da inanıyorum. Başka bir düşüncem de yok. Umarım iyi bir santrfor aramıza katılır. Benim gördüğüm takımın en çok buna ihtiyacı var."

#Tolgay Arslan
#Beşiktaş
6 yıl önce