|

Trabzonspor ilk kez Yeni Malatyaspor karşısında

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında yarın Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak olan iki takımın mücadelesi yarın saat 19.30'da başlayacak.

Yeni Şafak
10:37 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 11:08 - 20/10/2017 Cuma
IHA
Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de 9 puan ile 11. sırada  yer alıyor.
Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de 9 puan ile 11. sırada yer alıyor.
Süper Lig’in 9. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. İki takımın puana ihtiyacı olduğu haftada Trabzonspor, yeni hocasıyla içinde bulunduğu durumundan çıkmayı planlarken, ev sahibi ekip ise taraftarı önünde sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Trabzonspor ligde 4 maçtır kazanamıyor

Bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Attığı 17 gole karşılık ise kalesinde 21 gol görerek, ligin kalesinde en çok gol gören takımı oldu. 9 puan ile 11 sırada yer alan bordo-mavililer sahada galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Trabzonspor’un 1 puan gerisinde

Süper Lig’in yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor ise oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Attığı 14 gole karşılık kalesinde ise 17 gol gören Malatyaspor, 8 puan ile 13. sırada yer alarak bordo-mavililerin 1 puan gerisinde yer aldı.

Gole kalesini kapatmayan iki takım

Süper Lig’de bu sezon hiçbir maçta kalesini gole kapatamayan dört takımdan ikisi karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor hem içeride hem dışarıda oynadığı 8 maçta kalesinde gol gördü. Trabzonspor aynı şekilde kalesini gole kapatmayan takımlardan. Evkur Yeni Malatyaspor sahasında oynadığı 4 maçta kalesinde 7 gol gördü. Bordo-mavililer ise deplasmanda oynadığı maçlarda kalesini 9 gole kapatamadı.
#Trabzonspor
#Süper Lig
#Evkur Yeni Malatyaspor
6 yıl önce