|

Trabzonspor-Sivasspor: 3-1

Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci haftasının açılış maçında Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Bordo mavililerin golleri Olcay Şahan ve Rodallega'dan (2) geldi. Sivasspor'un tek golünü ise Douglas kaydetti.

Yeni Şafak
23:46 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 00:01 - 18/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rodallega.
Rodallega.

Süper Lig'de sezona Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, sahasındaki ilk maçta Demir Grup Sivasspor'u ilk yarıdaki müthiş futboluyla 3-1 yendi.


Trabzonspor-Sivasspor
maçından dakikalar;

Trabzonspor, mücadelenin ilk dakikasında kalesinde net bir pozisyon verse de 7. dakikada golü buldu. Sağ taraftan Pereira'nın ortasında, arka direkte topla uygun durumda buluşan Olcay Şahan'ın düzgün vuruşunda, takımının bu sezonki ilk golüne imza attı.

13. dakikada Sosa'nın soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Hosseini, oyuna yeni giren Braz'ın kendisini çekmesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı noktasını gösterdi. Rodallega kullandığı penaltı atışında farkı ikiye çıkaran isim oldu.

Sivasspor bu şoku atlatamadan fark 3'e çıktı. 27. dakikada Savunmanın hatasında topu kapan Yusuf Yazıcı'nın pasında Olcay Şahan meşin yuvarlağı kaleci Tolgahan Acar'ın yanından Rodallega'nın önüne çıkardı. Bu futbolcu da dokunarak kendisinin 2. takımının 3. golüne imza attı.

45+4. dakikada Demir Grup Sivasspor'un golü geldi. Ceza alanı ön çizgisinde Novak'tan kurtulan yeni transfer Douglas muhteşem vurdu ve farkı ikiye indirdi.



#​Trabzonspor
#Sivasspor
#Süper Lig
6 yıl önce
default-profile-img