|

Trabzonspor'da koronavirüs vaka sayısı artıyor

Trabzonspor, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bordo-mavililerde daha önce Ekuban'ın koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı.

Haber Merkezi
16:47 - 23/10/2020 Cuma
Güncelleme: 17:08 - 23/10/2020 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor
Trabzonspor

Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Trabzonspor’da bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza COVID-19 testleri yapılmış olup, bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Ev izolasyonuna alınan futbolcumuzun izleme süreci devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Daha önce Ekuban'ın testi pozitif çıkmıştı

Trabzonspor Kulübü, Gana Milli Takımı'ndan dönen Caleb Ekuban'ın koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

  • "Futbolcumuz Caleb Ansah Ekuban’ın 13 Ekim’de Gana Milli takımı kampından Trabzon’a döndükten sonra kamptaki oda arkadaşının COVID-19 testinin pozitif çıktığı öğrenilmiştir. Pozitif vaka ile temaslı olduğu gerekçesiyle izole edilerek takibi sürdürülen oyuncumuzun ilerleyen günlerde yüksek ateş şikayeti ile hastanede tedavisi yapılmış ve beraberinde uygulanan iki adet PCR test sonucu negatif çıkmıştır. 17 Ekim 2020 tarihinde yapılan son testi pozitif çıkan futbolcumuz ev izolasyonuna alınarak tedavisine başlanmıştır."


#Trabzonspor
#koronavirüs
3 yıl önce