|

Trabzonspor'dan Altınordu'ya 'ağabey' cevabı

Altınordu Kulübü, U14'te Trabzonspor'a mağlup oldukları maçın sonucunu "Takımımız, Türkiye Finalleri ilk maçında Trabzonsporlu ağabeylerine 2-1 mağlup oldu" ifadeleriyle duyurdu. İzmir ekibinin bu tavrına bordo-mavili kulüpten yanıt geldi.

Yeni Şafak
14:52 - 11/05/2018 Cuma
Güncelleme: 15:17 - 11/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Maçın ardından iki kulüp arasında polemik yaşandı.
Maçın ardından iki kulüp arasında polemik yaşandı.

Spor Toto Gelişim Ligi 2. Grup’ta Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun maçın ardından bordo-mavililerin tepkisini çeken bir harekete imza attı. Kulübün resmi sitesinden maçın sonucunun verildiği duyuruda Trabzonsporlu oyuncuların yaşlarının büyük olduğunu ima edildi.

Trabzonspor'dan tepki

Altınordu'nun bu tavrına Trabzonspor Kulübü'nden cevap geldi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • "U14 takımımız, Altınordu ile dün oynadığı karşılaşmada 2-1 galip gelmiştir. Altınordu’nun resmi sitesinde maçın sonucu “Takımımız, Türkiye Finalleri ilk maçında Trabzonsporlu ağabeylerine (!) 2-1 mağlup oldu” şeklinde verilmiştir. Öncelikle bu ifade sporun birleştirici ruhuna asla yakışmamaktadır. Görünen o ki Altınordu, sportif başarıyı esas almaktadır. Kulübümüzün ise oyuncu geliştirme merkezli bir politikası vardır. Haliyle bizim turnuvalara katılma amacımızı anlamalarını beklemiyoruz."

#Trabzonspor
#Altınordu
#Spor Toto Gelişim Ligi
6 yıl önce