|

Trabzonspor'dan teknik direktör açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili takımın teknik direktör arayışıyla alakalı önemli açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
11:55 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:59 - 24/05/2018 Perşembe
AA
Hayrettin Hacısalihoğlu.
Hayrettin Hacısalihoğlu.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sonuç ve ekonomik olarak Trabzonspor'a katkı sağlayacak kadro oluşturarak, taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi.

"Önümüzdeki hafta başlamasını umuyoruz"

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un geçmişini bilen, geleceğini planlayan, düşünen, bugününü fark eden bir teknik direktörün bugün çok daha fazla katkı sağlayacağını, düzelmeye yardımcı olacağını düşündüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

  • O nedenle Trabzonspor'da geçmişte hizmet etmiş, çalışmış, hoca ve futbolcu olarak bulunmuş kişilerden olmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Bütün yönetimin bu konudaki fikri bu, ancak düşüncemizin bir karşılığı olması lazım. Bizim düşündüğümüz teknik adamların da Trabzon'a gelmeye müsait olması, bu zorlu serüvene bizimle birlikte çıkmayı arzu etmesi lazım. Böyle bir uygun isimde buluşamazsak bir yabancı hoca da düşünülebilir. Çünkü Trabzonspor sonuç olarak sezonu hocasız geçiremez. Arayışlarımız bu şekilde devam ediyor. Umuyorum ki bu hafta sonuna kadar değerlendirme ve görüşmelerden bir sonuç alınır, Trabzonspor önümüzdeki haftaya yeni teknik adamıyla başlar. Düşüncemiz bu yönde.
#Trabzonspor
#Hayrettin Hacısalihoğlu
6 yıl önce