|

Trabzon yeni stadı taraftara açıyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ‘yeni stadın ziyarete açılma projesini’ sosyal medya hesabından paylaşarak taraftarın nabzını ölçtü. Genç taraftarların yoğun ilgisinden memnun olan Ağaoğlu, “Çalışmaları en kısa sürede başlatacağız” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:18 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Şenol Güneş Spor Kompleksi MedicalPark Stadyumu’nun belirli saatlerde taraftarların ziyaretine açılması konusundaki düşüncesini sosyal medyadan taraftarlara sunarak düşüncelerini aldı.

Başkan Ağaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençler stadımızda günün belirli saatlerinde rehber eşliğinde ziyaretçi turları yapmayı planlıyoruz. Konuyla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız lütfen” ifadelerini kullandı. Bir süre sonra ikinci mesajını atan Ağaoğlu, projenin taraftarlar tarafından olumlu görüşler aldığını belirterek, “Stadı ziyaret fikri sizler tarafından genelde olumlu karşılandı. İlave olarak herkesin ödeyebileceği bir ücret karşılığında olması, müzenin de stada taşınması, efsane oyuncularımızın ve maçlarımızın görüntülerini de yer verilmesi, kafe tarzı bir yere ayrıca ihtiyaç duyulduğu, yine statta imza günü ve benzeri aktivitelerin yapılması doğrultusunda da görüşler geldi. Konuyla ilgili çalışmaları en kısa sürede başlatıp gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz. Göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ağaoğlu attığı bir diğer story de ise TS Clublarla ilgili görüş ve istek içeren mesajların dikkatle incelendiğini vurgulayarak uyarı ve taleplerin değerlendirilip bilgi verileceğini söyledi.

#Ahmet Ağaoğlu
#​Trabzonspor
6 yıl önce