|

Kaan Ayhan resmen Sassuolo'da

Mert Müldür'ün formasını giydiği Serie A ekibi Sassuolo, milli futbolcumuz Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Genç oyuncuyu Fenerbahçe ve Galatasaray'da istiyordu.

Haber Merkezi
13:10 - 16/08/2020 Pazar
Güncelleme: 13:41 - 16/08/2020 Pazar
Yeni Şafak
Kaan Ayhan bu sezon 34 maçta 2 gol ve 3 asistle oynadı.
Kaan Ayhan bu sezon 34 maçta 2 gol ve 3 asistle oynadı.

Milli stoper Kaan Ayhan'ın, takımı Fortuna Düsseldorf'un Almanya Bundesliga'da küme düşmesinin ardından yeni takımı belli oldu. İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo ile anlaşan Kaan Ayhan, yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza attı.

Fortuna Düsseldorf Kulübü'nden yapılan açıklamada ise iki kulüp arasında finansal olarak anlaşmanın sağlandığı ve Kaan Ayhan'a yeni kulübünde başarılar dilendiği kaydedildi.

  • Sassuolo ile Fortuna Düsseldorf arasında neler yaşanmıştı?
  • Kaan Ayhan'ın, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar 2 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunuyordu. Sassuolo Kulübü'nün 31 Temmuz'un bitimine 2 saat kala 2 milyon Euro'yu Fortuna Düsseldorf Kulübü'nün hesabına yatırmasına rağmen, Düsseldorf Kulübü paranın 1 Ağustos tarihinde hesaplarına ulaşmasından dolayı transferi kabul etmemiş ve parayı yeniden Sassuolo Kulübü'nün hesabına iade etmişti. Bunun üzerine Sassuolo, Fortuna Düsseldorf'u mahkemeye vermişti.

#Kaan Ayhan
#tansfer
#sassuolo
#mert müldür
#fenerbahçe
#galatasaray
4 yıl önce