|

'Transferlerde olumlu gelişmeler var'

Mustafa Denizli, Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamalarda yeni transferler yapabileceklerinin sinyalini verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Transferlerde olumlu temaslar oluyor. Aramıza katılmak üzere olan arkadaşlar var." dedi.

Yeni Şafak
11:13 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:23 - 13/01/2016 Çarşamba
IHA

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Karşıyaka'yı 3-1 yenerek grup liderliğini garantileyen Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, bu karşılaşmanın grup liderliği açısından kendileri için önemli olduğunu söyledi.



'Gençlere fırsat verdik'

"Oyunun son bölümüne sıkışan goller vardı" diyen Denizli, "Netice de deplasman galibiyetiyle önümüzde devam edecek olan kupa mücadelesinde gelecek olan rakibimizi bekleyeceğiz. Daha az süre verdiğimiz arkadaşlarla bu maçı oynamayı tercih ettik. Umut kırık burnuyla mücadele etti. Onun dışında genç arkadaşlarımıza fırsat verdik" şeklinde konuştu.



Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Karşıyaka karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada transfer gelişmeleri ile ilgili detaylara yer verdi.



Yollarını ayıracakları futbolcularla ilgili kararını verdiğini belirten tecrübeli hoca, “Başarılı olmaları kendileri için son derece önemli. Aramıza katılacak olan arkadaşlara ilaveler olabilir. Aramıza katılacak olan arkadaşlarla ilgili olumlu şeyler oluyor. Bu süreç zor bir süreç. Bu futbolcuların kulüpleriyle mutabakata varabilmek kolay değil” dedi.



#mustafa denizli
#transfer
#Ziraat Türkiye Kupası
8 yıl önce