|

Tranzonsporlu yıldız Sörloth: Yenilmez hissediyoruz

Süper Lig’de attığı 19 golle krallık yarışında zirvede yer alan Trabzonspor’un yıldızı Alexander Sörloth, ligdeki zirve yarışı hakkında, “Üst düzey bir yarışın olduğu Süper Lig’de zirvedeyiz. Kendimizi adeta yenilmez hissediyoruz. Gollerime devam etmek istiyorum” dedi.

Ali Kemal Yazıcı
02:00 - 20/04/2020 Pazartesi
Güncelleme: 22:56 - 19/04/2020 Pazar
Yeni Şafak
Alexander Sörloth
Alexander Sörloth

Trabzonspor’un yıldız golcüsü Alexander Sörloth, ülkesi Norveç’te yayınlanan bir programda bordo-mavili kulüp ve kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ligde 26 maça attığı 19 golle en yakın rakibi Alanyaspor’dan Papis Cisse’nin 3 gol önünde bulunan 24 yaşındaki futbolcu, krallık yarışıyla ilgili olarak, “Burada elde ettiğim tecrübe çok farklı. Taraftarlar sonuna kadar destekliyor. Üst düzey bir yarışın olduğu Süper Lig’de zirvedeyiz. Kendimizi adeta yenilmez hissediyoruz. Bu durumun bir parçası olabilmek benim için önemli. Takım içindeki ortamı çok seviyorum. Önceliğim burada gollerime devam etmek” ifadelerini kullandı. Avrupa’nın önde gelen takımlarıyla adı anılan ve İspanyol devi Real Madrid hakkında çıkan transfer söylentiler için de konuşan Sörloth “Ayaklarım yere basıyor. Bu tarz dedikoduları lehime kullanmaya çalışıyorum. Bu söylentileri performansımı arttırıcı unsur olarak değerlendiriyorum. Takım olarak şu anda ligin kalanına konsantre olmuş durumdayız. Transferler, dedikodaları lig sonunda konuşulmalı” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Şampiyonluk ve lige verilen arayla ilgili ise Norveçli santrfor, “Sürekli bu konuları düşünmemeye çalışmak gerek. Ancak tabii bu konu her zaman aklınızın gerisinde bir yerlerde oluyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayabilirsek, bu çok güzel olacak” dedi. Sörloth, vatandaşı olan futbolcuların farklı ülkelerde sergiledikleri başarılı performansın önemine de dikkat çekti. Norveçli futbolcu, “Erling Haaland Dortmund’da, Joshua King Bournemouth’ta, Martin Ödegaard Sociedad’da iyi işler çıkarıyorlar. Aynı hafta kendi liglerinde çıktıkları maçlarda iyi bir performans gösterip öne çıktıklarında bu durum benim için de ekstra bir motivasyon sağlıyor” ifadelerini kullandı.


#Trabzonspor
#Alexander Sörloth
#Futbol
4 yıl önce