|

Tugay Kerimoğlu Beşiktaşlı futbolcuyu Ronaldo'ya benzetti

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü farklı mağlup ettiği maçı değerlendiren Tugay Kerimoğlu, karşılaşmada 1 gol 1 asist kaydeden Adem Ljajic'ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Kerimoğlu, Sırp futbolcunun direkten dönen frikiği için "Cristiano Ronaldo gibi vurdu" yorumunda bulundu.

Haber Merkezi
12:33 - 25/11/2018 Pazar
Güncelleme: 13:13 - 25/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ronaldo bu sezon Juventus formasıyla çıktığı 16 maçta 10 gol atarken 5 de asist kaydetti.
Ronaldo bu sezon Juventus formasıyla çıktığı 16 maçta 10 gol atarken 5 de asist kaydetti.

Beşiktaş, Osmanlı Stadı'nın kötü zemini nedeniyle Ankaragücü'yle Kayseri'de oynadığı maçı Adem Ljajic'in dikkat çeken performansıyla 4-1 kazandı.

Bir topu direkten dönen Sırp yıldız, attığı gol ve Güven Yalçın'a yaptığı asist ile maça damga vuran isimlerden biri oldu.

Karşılaşma sonrası Bein Sports yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Ljajic'in performansıyla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Kerimoğlu, karşılaşma sonrası 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili şöyle konuştu;

"Ljajic tarzı oyunculara sahip çıkacaksınız"

  • "Beşiktaş, Ankaragücü karşısında beraber oynama kültürünü gösterdi. Ljajic doğru işler yaptı. Atiba da iyi oynadı. Ljajic gibi bir oyuncu elinizde varsa, arkasına koşan bir oyuncu koyarım. Ondan da iş bitirmesini isterim. Ljajic'in ortaya çıkma sebebi belli. Hem oynayan hem de oynatan bir görüntü vardı. Görünmeyen bölümlerde enteresan rolleri var. Bu insanlar elit insanlar. Ljajic tarzı oyunculara sahip çıkacaksınız. Ljajic'in frikik pozisyonundaki vuruş tekniği Cristiano Ronaldo gibiydi. Ronaldo'nun da böyle vurup attığı goller var. Ona çok benzettim."




#Adem Ljajic
#Beşiktaş
#Tugay Kerimoğlu
5 yıl önce