|

Tümer Metin İrfan Can Kahveci'yle arasında geçen diyaloğu açıkladı

Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sosyal medyada takibe aldı. Futbol yorumcusu Tümer Metin, 25 yaşındaki oyuncuyla bu konu hakkına görüştüğünü açıkladı.

Haber Merkezi
10:00 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 10:16 - 17/01/2021 Pazar
İrfan Can Kahveci, bu sezon çıktığı 23 maçta 6 gol atarken, 3 de asist yaptı.
İrfan Can Kahveci, bu sezon çıktığı 23 maçta 6 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Adı Galatasaray'la anılan Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'i takibe alması dikkati çekti.

Bu hareket Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırırken transferin gerçekleşeceği şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Tümer Metin: İrfan Can'ı aradım

TRT Spor'da yorumculuk yapan Tümer Metin, İrfan Can Kahveci ile Fatih Terim'i takip etmesi ve kariyer planlaması hakkında görüştüğünü açıkladı. Metin, başarılı futbolcuyla arasındaki diyaloğu şu şekilde aktardı;

  • "Akşam İrfan Can Kahveci'yi aradım, 'Fatih Terim'i takibe almışsın' dedim. 'Evet abi, aldım' dedi. 'Yeni mi aldın?' dedim; 'Yeni' dedi. Hafta içi İrfan Can Kahveci ile uzun uzadıya sohbet ettim. Ortak bir arkadaşımız var. İrfan'ın hayatının bundan sonraki kısmında hayat planlamasını yaparken bir ekiple çalışması adına görüştük, ona 'Git, yabancı dil öğren' de dedim."

Neden Avrupa'dan teklif yok?

  • "İrfan Can şaşkın, transferiyle ilgili bir şey söylemedi. İrfan Can Kahveci, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, transfer dönemindeyiz, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif almadım?' diyor. İrfan Can'ın transferin konuşulan kısmıyla şöyle alakası yok; dışarıdan izliyor akıbetim ne olacak diye. Ortak paydada buluştuğumuz şey, sahaya dönmekte de zorlanıyor. Ben Galatasaray'a transferinin zor olacağı kanaatindeyim."

#İrfan Can Kahveci
#Galatasaray
#Tümer Metin
3 yıl önce