|

Tunus-Türkiye: 2-2

A Milli Takımımız, İran'dan sonra oynadığı ikinci hazırlık maçında Tunus'la 2-2 berabere kaldı. Mücadelede Ay-Yıldızlıların attığı golden sonra sahaya giren taraftarlar maçın önüne geçti.

Yeni Şafak
23:07 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 23:34 - 1/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
A Milli Takımımız, olaylı maçta Tunus ile 2-2 berabere kaldı.
A Milli Takımımız, olaylı maçta Tunus ile 2-2 berabere kaldı.

A Milli Takımımız, İran'dan sonra oynadığı ikinci hazırlık maçında Tunus'la 2-2 berabere kaldı. Mücadelede Ay-Yıldızlılar attığı golden sonra sahaya giren taraftarlar maçın önüne geçti.

Tunus-Türkiye maçından dakikalar;

5. dakikada A Milli Takım gole çok yaklaştı. Ceza sahasına yapılan ortada Cenk Tosun şutunu çekti. Kaleci Hassen gole izin vermedi ve topu kornere gönderdi.

18. dakikada Tunus'un geliştirdiği pozisyonda ceza sahası dışından El Khaoui'nin vuruşunda, kaleci Serkan Kırıntılı topu kornere çeldi.

İsviçre'de oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçın 54. dakikasında penaltı kazanan Ay yıldızlılar, Cenk Tosun'un golüyle öne geçti. Ancak Tunus, 2 dakika sonra Anice Badri ile eşitliği yakaladı.

Cenk Tosun kırmızı kart gördü
  • Bu arada tribündeki bir taraftar grubuyla tartışan Cenk Tosun 61. dakikada kırmızı kart gördü. Tartışmanın nedeninin, bir grup taraftarla Cenk Tosun'un ailesi arasında yaşanan olaydan kaynaklandığı belirtildi. Mücadelenin 73. dakikasında bu kez de Mehmet Topal'a tribünden atılan bir yabancı madde isabet etti.

Taraftar sahaya girdi, maç bitti

Tunus, 79'da Sassi'nin attığı ilginç golle öne geçerken, 89'da Çağlar Söyüncü'yle yeniden skora denge geldi. Golden sonra bir çok taraftar sahaya girince hakem maçı bitirdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.



#​Türkiye
#Tunus
6 yıl önce