|

Türk takımlarının gözdesi sözleşmesini uzattı

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın adı Türkiye'nin büyük takımlarıyla anılıyordu. Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesiyle birlikte özellikle adı sarı kırmızılı kulüple yanyana gelen futbolcunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.

Yeni Şafak
14:42 - 6/02/2018 Salı
Güncelleme: 15:06 - 6/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Kaan Ayhan, A Milli Takım'da özellikle Fatih Terim döneminde çokça yer bulmuştu.
Kaan Ayhan, A Milli Takım'da özellikle Fatih Terim döneminde çokça yer bulmuştu.

Almanya Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Adı son dönemde özellikle Galatasaray'la anılan milli futbolcunun sezon sonunda serbest kalma durumu da böylelikle ortadan kalkmış oldu.

Kulübüyle yaptığı yeni sözleşme hakkında bilgi veren Ayhan, sözleşmesindeki opsiyonun kullanıldığını söylerken "Her zaman Düsseldorf'ta çok rahat hissettiğimi söylüyorum. Bu nedenle, sözleşmemin otomatik olarak yenilenmesinden son derece memnunum. Şampiyonluk yolunda kalan 13 maçta elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

  • Kaan Ayhan, Fortuna Düsseldorf'ta 2 sezondur forma giyiyor. Stoper, sağ bek ve orta sahada forma giyebilen futbolcu Düsseldorf'tan önce Schalke 04'te oynuyordu.


#Kaan Ayhan
#Fortuna Düsseldorf
6 yıl önce