|

Türkiye Kayak Federasyonu’ndan bir ilk daha

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından yayımlanan, Türkiye’nin ilk ve tek kayak ve kış sporları dergisi “S8+”, Türkiye genelindeki gazete bayileri ve D&R’larda satışa sunuldu

Yeni Şafak
20:12 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:16 - 26/01/2015 Pazartesi
Yeni Şafak
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar

 Dergi “S8+” adını, kayakta son derece önemli olan “S” hareketinden ve buz pateninin temeli olan buzda “8” çizme hareketinden alıyor, “+” ise kayak ve buz pateninin çok daha fazlası olan zengin içeriği ifade ediyor. Derginin 130 sayfalık içeriği, kayak ve kış sporlarının yanı sıra spor malzemeleri, Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen kış sporları merkezleri, dünyada ve Türkiye’de önemli kayak ve kış sporları olayları, kış sporları modası, kış sporları yaparken beslenme ve sağlık gibi pek çok konuyu kapsıyor.


Yarar: Zevkle okunacak bir dergi olacak

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, tüm kayak severlere yönelik bir iletişim aracı olması hedeflenen “S8+” dergisinin, dünyadaki sporların yüzde 50’sini kapsayan kış sporlarını tanıtacak bir yayın organı olmasını hedeflediklerini belirterek; “S8+ ile 100’ü aşkın branşı içeren kış sporlarının ülkemizde daha etkin olarak tanıtılmasını, gençlerimizi bu sporlara teşvik etmeyi hedefliyoruz. Dergimiz, sporseverlerin zevkle okuyacağı, bilgileneceği kaliteli, örnek bir bir yayın olacak” dedi.


Başkan Erol Yarar, Türkiye’nin dağ kalitesi bakımından dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer aldığını kaydederek, “Ülkemizde bu sporları tanıyan ve yapan kişilerin sayısını artırmayı, kış turizmini geliştirerek turist sayısını yükseltmeyi ve ülke kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. “S8+” dergisinin bu hedeflerle birlikte, ülkemizde 4 milyon kişiyi kayak sporuyla buluşturma hayalimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.


Yılda 4 kez yayınlanacak olan S8+, 8 TL’den satışa sunuldu.

#Türkiye Kayak Federasyonu
#Erol Yarar
#S8+
9 yıl önce