|

Eusebio Di Francesco açıkladı: Türkiye'den teklif aldım

Bir dönem Roma'yı çalıştıran ardından Sampdoria'nın başına geçen ve sadece 8 maç takımda kalabilen Eusebio Di Francesco, Türkiye'den teklif aldığını açıkladı.

Haber Merkezi
10:49 - 4/04/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:02 - 4/04/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
​Eusebio Di Francesco, Sampdoria'da 8 maçta 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet almıştı.
​Eusebio Di Francesco, Sampdoria'da 8 maçta 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet almıştı.

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra herhangi bir teknik adamla anlaşmayan Fenerbahçe'de yeni hoca iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak İspanyol teknik adam Marcelino ile adı anılan sarı-lacivertlilerde şimdi de İtalyan teknik direktör Eusebio Di Francesco'nun adı geçiyor.

Kariyerinde Lanciano, Pescara, Lecce, Sassuolo, Roma ve Sampdoria takımlarını çalıştıran Di Francesco, yaptığı açıklamada Türkiye'den teklif aldığını söyledi. Ülkesinin basınına konuşan 50 yaşındaki hoca, "Her türlü yeni tecrübeye açığım. Türkiye'den bir kulüpten ve bazı milli takımlardan teklif aldım" ifadelerini kullandı. Di Francesco'nun bu açıklamalarından sonra İtalyan hocaya Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğu iddia edildi.



  • Teknik adam arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de Erol Bulut, Tayfun Korkut, Yalçın Koşukavak, Hüseyin Eroğlu, Marcelino gibi isimler de gündeme gelmişti.

#Fenerbahçe
#​Eusebio Di Francesco
4 yıl önce