|

Türkiye'nin en büyüğündeyim

Galatasaray'ın uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Sofiane Feghouli, İstanbul'a geldi. “Türkiye'nin en büyük kulübündeyim” diyen Cezayirli futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar coşkuyla karşıladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 Monday
Güncelleme: 03:10 - 14/08/2017 Monday
Yeni Şafak
Türkiye'nin en büyüğündeyim
Türkiye'nin en büyüğündeyim

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Sofiane Feghouli, İstanbul'a geldi. Galatasaray, uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Feghouli konusunda mutlu sona ulaştı. Feghouli kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bugün İstanbul'da olacağım. İnşallah" ifadesini kullandı. Cezayirli futbolcunun tweet'ini alıntılayan Galatasaray Kulübü de resmi Twitter hesabından "Milyonlarca Galatasaray taraftarı seni sabırsızlıkla bekliyor" mesajını paylaştı. Galatasaraylılar'ın yaklaşık bir haftadır İstanbul'a gelmesini beklediği Cezayirli futbolcu, dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Uçak içinde çekildiği fotoğrafının altına; "Türkiye'nin en büyük kulübü için yola çıkıyorum. İstanbul, ben geliyorum!" notunu düşen Cezayirli futbolcunun, sarı-kızrmızılı yöneticilere, “Uyum sorunu yaşayacağımı zannetmiyorum. Hazır bir halde geliyorum. Hocamız görev verirse önümüzdeki hafta sahaya çıkabilirim” dediği öğrenildi. Galatasaray, bir süredir gündeminde olan Feghouli ile anlaşmaya varmış, ancak Cezayirli oyuncunun kulübü West Ham ile yaşadığı sorun nedeniyle transferi bir türlü sonlandırılamamıştı.

İMZALAR BEKLENİYOR

Sarı-kırmızılılar, yoğun bir görüşme trafiği sonrası transfere son noktayı koymuş, önceki gün de 27 yaşındaki oyuncunun transferi için görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirmişti. Bugün sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Feghouli, ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

#Sofiane Feghouli
#Galatasaray
7 years ago