|

Tuzlaspor başkanı taraftarları mahkemeye verdi

2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı günler geçiren ve düşme tehlikesini yakından yaşayan Tuzlaspor’da başkan Murat Erdoğan, kendisine sosyal medyada hakaret ettikleri gerekçesiyle beş taraftarı mahkemeye verdi.

Yeni Şafak
18:33 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:40 - 4/04/2018 Çarşamba
Diğer
​2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Tuzlaspor'un başkanı Murat Erdoğan
​2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Tuzlaspor'un başkanı Murat Erdoğan

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek davanın iddianamesine göre Erdoğan, aralarında Tuzlaspor Taraftar Derneği Başkanı N.H’nin de bulunduğu beş kişiden şikayetçi oldu.

Söz konusu taraftarların Erdoğan hakkında hakaret içeren şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü. Şüphelilerden M.Y ise ‘İstifa keltoş’ ifadesi nedeniyle dava edildi.

"Milli futbolcularla kulüp anonim şirketine çevrilmişti"

Hürriyet'in haberine göre, Murat Erdoğan, daha önce dernek statüsünde olan Tuzlaspor’u Aralık 2016’da kendisi gibi eski milli futbolcular olan Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan ve Cihan Haspolatlı ile devralmış ve kulübü anonim şirkete çevirmişti.

Son dönemde özellikle Türkiye Kupası’nda aldığı başarılı sonuçlarla ülke çapında tanınan kulüp bu sezon başarısız sonuçlara imza atarken taraftarlardan da yeni yönetime tepkiler artmıştı.

#Tuzlaspor
#Murat Erdoğan
6 yıl önce