|

Tuzlaspor: Haddimizi biliyoruz

Takımdan gitmesi durumunda Salih Uçan'ın forma şansı bulacağı belirtilen Strootman için Roma Başkanı sert konuştu, noktayı koydu.

Yeni Şafak
15:43 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 13:44 - 16/12/2014 Salı
DHA

Zafer Yiğit, Tuzla Belediye Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamasında, "Her maçımızı böyle oynamaya çalışıyoruz. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Girdikleri pozisyonları gol yaptılar. Bir kaç gol daha olabilirdi. Sonuçta 3 puan aldık ve grupta 6 puan yaptık. Kazanabildiğimiz kadar kazanmaya devam edeceğiz. Sivasspor'un da bir an önce çıkışa geçmesini diliyorum. Tabii ki önceliğimiz lig. Her takımı yenebilecek düzeyde olduğumuzu düşünüyoruz ve kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Alabildiğimiz kadar galibiyet alıp çıkabilirsek bir üst tura çıkarız. Çıkamazsak da ligde devam ederiz" şeklinde konuştu.


Ziraat Türkiye Kupası'nda şu ana kadar iki Süper Lig takımını mağlup ettiklerini ve Gaziantepspor ile de karşılaşacakları hatırlatan Yiğit, "Haddimizi biliyoruz. Rakiplerimize de saygı duyuyoruz. Onlar da bize göre farklı kadro çıkarabilirler. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Şu an iyi gidiyoruz. Bizim de maç kaybedeceğimiz zamanlar olacaktır. Gaziantepspor maçında da elimizden gelen en iyi oyunu oynayacağımızı söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

#TUZLASPOR
#SİVASSPOR
#TÜRKİYE KUPASI
#TEKNİK DİREKTÖR
#ZAFER YİĞİT
9 yıl önce