|

Ümit Özat: 10-1 bitecek maçtı

Elazığspor'u 2-0 mağlup eden Adana Demirspor'da teknik direktör Ümit Özat, takımının oyunundan memnun olmadığını dikkat çeken ifadelerle belirtti.

Yeni Şafak
18:32 - 16/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 18:47 - 16/03/2019 Cumartesi
IHA
Özat basın toplantısında maçı değerlendirdi.
Özat basın toplantısında maçı değerlendirdi.

Adana Demirspor Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında karşılaştığı Elazığspor'u 2-0 yendi. Adana ekibinin teknik direktörü Ümit Özat, maçın ardından yaptığı açıklamada takımının oyunundan memnun olmadığını söyledi.

Daha farklı bitecek bir maçtan neredeyse 1 puanla ayrılabileceklerini ifade eden Özat, "Öncelikle oyundan memnun olmadığımı ifade edeyim. Zaten bunu devre arası oyuncularıma da ifade ettim. Birçok yönüyle bu oyunu değerlendirebilirsiniz. Bugün 10’a 1 bitecek bir maç son paslardaki laubalilik, ciddiyetsizlik, rakibi küçük görmek gibi futbolun kabul etmediği durumlar ve buna rağmen kimse sizin ne kadar pozisyona bakmaz. Son dakikada Diarra’nın kaçırdığı gol olsa belkide buradan 2 puan bırakıp gideceksiniz. Diğer tarafından baktığınızda da Gazişehir bu takımı 2-1 zar zor yendi. Gençlerbirliği yine aynı skorla 2-1 yendi. Biz bugün o kadar çok kaçırdığımız pozisyonlar var ki 2’yi, 3’ü bulsak oyun başka yerlere giderdi ama skor haricinde oyundan çok da memnun kaldığımı söyleyemem " şeklinde konuştu.



#Ümit Özat
#Adana Demirspor
5 yıl önce