|

Ümit Özat: Sözleşmemde asgari ücret yazıyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalya'daki hazırlık kampında sürpriz açıklamalara imza attı. ikinci kez göreve gelmesi hakkında konuşan Özat, "Gidişim anormaldi, gelişim değil" derken maaşıyla ilgili olarak da ilginç bir çıkış yaptı.

Yeni Şafak
16:28 - 12/01/2018 Cuma
Güncelleme: 19:05 - 12/01/2018 Cuma
Aynı sezon içerisinde ikinci kez Gençlerbirliği'nin başına geçen Ümit Özat, sezonun ikinci yarısında takımı ligde tutmaya çalışacak.
Aynı sezon içerisinde ikinci kez Gençlerbirliği'nin başına geçen Ümit Özat, sezonun ikinci yarısında takımı ligde tutmaya çalışacak.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalya'daki hazırlık kampında
Maçkolik
'e açıklamalarda bulundu. Özat, ikinci kez göreve gelmesi hakkında konuşurken sözleşmesinde sadece asgari ücretin yazdığını söyledi.
İşte Ümit Özat'ın açıklamalarından öne çıkan bölüm;
  • "Yönetimin beni 3. haftada göndermesi bir takdirdir. Sonuçta onlar bizim büyüklerimiz o dönem öyle uygun gördüler şimdi de böyle uygun gördüler. Git denildiğinde gidilir ama her gel denildiğinde de gelinmez. Bu kulübün benim için farklı bir önemi var. Hem rahmetli başkan hem buradan yetişmiş olmam hem de bu kadroyu kendim kurmuş olmam. Yoksa bu kulüp Gençlerbirliği olmasa da başka bir kulüp olsa iki katını almadan gelmezdim. Ben buraya para pul konuşmadan geldim. Mukavalemde de asgari ücretten başka bir şey yazmıyor. Aksini iddia eden varsa federasyondan baksın. Bu herkesin yapabileceği bir babayiğitlik değil."

#Gençlerbirliği
#Ümit Özat
6 yıl önce