|

Ümit Özat'tan iki oyuncusuna övgü: Premier Lig'de oynamaları lazım

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat, transferde adı büyük takımlarla anılan Ahmet Oğuz ve Uğur Çiftçi'nin oyun kalitesinin üst düzey olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:54 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:12 - 15/01/2018 Pazartesi
AA
Ümit Özat yönetimindeki  Gençlerbirliği, ilk yarıda topladığı 14 puanla ligde 17. sırada yer aldı.
Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği, ilk yarıda topladığı 14 puanla ligde 17. sırada yer aldı.

Ümit Özat yaptığı açıklamada bek oyuncuları Ahmet Oğuz ve Uğur Çiftçi'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

İki oyuncunun milli takıma çağrılması gerektiğini savunan Özat, şöyle konuştu;

  • "Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz'un adının büyük takımlarla anılması beni mutlu ediyor. Ahmet Oğuz ve Uğur Çiftçi'nin oyun kalitesi üst düzey. Onları zaman zaman eleştiririm ama daha iyi olmaları için bunu yaparım. Onlar benim ne demek istediğimi iyi biliyor. Bu sene alnımızın akıyla şu işi temizleyelim, Uğur ile Ahmet'in çok daha iyi yerlerde olması gerektiğine inanıyorum. Buradan Gençlerbirliği iyi değil anlamı çıkmasın. Fenerbahçe ve Galatasaray'da olsalar, 'Premier Lig'de oynaması lazım' derim. O zaman o takımların kötü olduğu anlamına gelmez. Uğur ve Ahmet'in milli takıma gitmeleri gerektiğini de düşünüyorum. Orada bir hoca var. Onun takdiri ama ikisinin de zamanının geldiğini düşünüyorum."
"Ağlamaları gözümün önünden gitmiyor"

Özat, Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz'un her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, "Uğur ve Ahmet herkesten önce antrenmana gelen, kulübü sahiplenen oyuncular. Osmanlıspor maçından sonra nasıl ağladıkları gözümün önünden gitmiyor. O günden sonra ikisine bakış açım 10 kat olumlu oldu. Kişiliklerinden ve oyunculuklarından şüphem yoktu ama bu kulübü ne kadar çok sevdiklerini bir kez daha anladım" ifadelerini kullandı.


#Gençlerbirliği
#Ümit Özat
#Ahmet Oğuz
#Uğur Çiftçi
6 yıl önce