|

Ümit Öztürk'ün Galatasaray-Trabzonspor maç raporu ortaya çıktı

Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla gündem olan hakem Ümit Öztürk'ün maç raporları ortaya çıktı. Öztürk'ün en çok tartışılan kararlarından biri olarak görülen Ekuban'ın pozisyonu için "penaltı için yeterli değildi" ifadesini kullandığı belirtildi.

Yeni Şafak
16:38 - 11/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:16 - 11/02/2019 Pazartesi
Hakem Ümit Öztürk, Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla bordo mavili futbolcuların tepkisini çekti.
Hakem Ümit Öztürk, Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla bordo mavili futbolcuların tepkisini çekti.

Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla olay olan hakem Ümit Öztürk'ün mücadele ile ilgili savunması ortaya çıktı. Öztürk, derbideki kararlarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Sporx'te yer alan Ümit Öztürk'ün savunmasından öne çıkanlar;
  • -Galatasaray - Trabzonspor maçının olaylı hakem Ümit Öztürk, MHK ile yaptığı görüşmede Nagamoto'nun ifadeleriyle ilgili soruya "Çok gürültülüydü ve duymadım" cevabını verdi.
  • -Ümit Öztürk, MHK ile yaptığı değerlendirmede; tartışılan penaltı pozisyonu için; "Marcao - Ekuban'ın pozisyonunda ayağının üzerine değil, kenarına bir temas gördüm, yapılan temas penaltı için yeterli değil." savunmasını yaptı.
  • -Bu arada MHK yetkilileri, Diagne'nin arkadan yaptığı müdahaleye sarı kart verilmemesi konusunda da hakemin, benzer pozisyonda maçın ilk yarısında Trabzonsporlu bir futbolcuya da kart değerlendirmemesi yapmamasına dikkat çektıler.



#​Galatasaray
#Trabzonspor
#Süper Lig
5 yıl önce