|

Uşak Sportif'in sponsor feryadı

Euroleague Cup'ta ülkemizi başarıyla temsil eden, Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu lider Fenerbahçe Ülker'i pazar günü 78-69 mağlup eden Uşak Sportif'in antrenörü Ozan Bulkaz, bunlara rağmen hala sponsorları olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
10:10 - 8/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:19 - 8/12/2014 Pazartesi
DHA

Bölgesel Amatör Lig'den gelerek basamakları adım adım çıkan takımının çok önemli başarılara imza attığını hatırlatan antrenör Ozan Bulkaz, "Bunca başarıya rağmen hala bir sponsorumuz yok. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum: Cesur yürekli takıma cesur bir sponsor arıyoruz. Bu sponsor bizim gibi cesur olmalı ve bu takımın arkasından gelmeli" dedi.


Ligde üst üste 6 maç kazanan Fenerbahçe'yi yenmenin tarihi bir başarı olduğunu dile getiren Ozan Bulkaz, "Rakibimizi evimizde ilk kez mağlup ettik. Euroleague'de hafta içinde Panathinaikos gibi bir takımı 22 sayı farkla geçen Fenerbahçe'yi yenmek kolay iş değil. Dar kadromuza rağmen kazandık. Eurochallenge'ta da çarşamba günü BC Enisey'i taraftarımızın desteğiyle mağlup ederek tur atlamak istiyoruz."


Bu arada Tuğberk'in sözleşmesini fesheden Uşak Sportif'te sezon başından bu yana sakatlığı bulunan Orhan Hacıyeva ise iyileşti.

#Türkiye Basketbol Ligi
#Fenerbahçe
#Euroleague
#Euroleague Cup
9 yıl önce