|

Vagner Love'ın transferini Burak Yılmaz engellemiş

Alanyaspor'un tecrübeli golcüsü Vagner Love'ın, Burak Yılmaz'ın engellemesi nedeniyle Galatasaray'ın kapısından döndüğü öne sürüldü.

Yeni Şafak
10:12 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:00 - 4/10/2017 Çarşamba
Diğer
Geçen sezonun gol kralı Vagner Love, bu sezon çıktığı 7 maçta 7 gol atarak müthiş bir istatistiğe imza attı.
Geçen sezonun gol kralı Vagner Love, bu sezon çıktığı 7 maçta 7 gol atarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Süper Lig'de geçen sezon gol kralı olan ve yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan Alanyaspor'un 33 yaşındaki yıldızı Vagner Love ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sabah yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın iki sene önce deneyimli golcüyü transfer edeceğini ancak Burak Yılmaz'ın uyarısı üzerine Hamza Hamzaoğlu'nun transferi veto ettiğini ifade etti.

Tüzemen'in yaptığı açıklamalar şöyle;
  • "Vagner Love, iki sene önce Monaco'ya gitmeden, Brezilya'da oynadığı Corinthians Kulübü'nden Galatasaray'a transfer olacaktı. Eğer bu transfer gerçekleşseydi, G.Saray, 2 milyon euro bonservis ödeyecek, futbolcu da 2.5 milyon euro maaş alacaktı. Love'ın menajeri bu transferin gerçekleşmemesi ile ilgili bana, "Nedenini en iyi Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün biliyor" dedi. Ergün de bu transferin o dönem takımın başında olan Hamza Hamzaoğlu'na takıldığını söyledi. Yani Hamza hoca istememiş. Bunun nedeni ile ilgili de şoke eden bir iddia kulağıma geldi. Yine o dönem Galatasaray'da forma giyen Burak Yılmaz'ın Hamza hoca ile görüşerek, "Bu takıma santrfor mu lazım hocam? Biz bu takımı şampiyon yapmadık mı?" dediği, Hamzaoğlu'nun da bu yüzden Vagner Love'ı istemediği söylendi. O Vagner Love, geçen yıl gol kralı oldu, bu sezon da leblebi gibi goller atmaya devam ediyor. Hadi Galatasaray almadı da İspanya'nın top 10 santrforları Soldado ve Negredo'yu getirenler de bu Vagner Love'ı nasıl görmedi, hayret doğrusu."
#Vagner Love
#Galatasaray
7 yıl önce