|

Vedat Muriqi için devler sıraya girdi

Fenerbahçe’nin Kosovalı forveti Avrupa kulüplerinin gündeminden düşmüyor. İtalya’nın Lazio kulübünün 18 milyon euro teklif ettiği Vedat Muriqi için Bromwich Albion da resmi girişimde bulundu.

Haber Merkezi
10:46 - 10/08/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:53 - 10/08/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Vedat Muriqi bu sezon 36 maçta 17 gol ve 7 asistle oynadı.
Vedat Muriqi bu sezon 36 maçta 17 gol ve 7 asistle oynadı.

Lazio’dan sonra West Bromwich Albion da Vedat Muriqi için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı. Lazio, Kosovalı forvetin bonservisi için bonuslarla birlikte 18 milyon euro bonservis bedeli teklif ederken, sarı-lacivertliler 20 milyon eurodan aşağı Vedat’ı satmayı düşünmüyor.

Lazio adına görüşmeleri sportif direktör Igli Tare, Emre Belözoğlu ile birlikte yapıyor. Lazio teknik direktörü Inzaghi, Immobile ile Vedat Muriqi’i beraber oynatmayı planlıyor, bu nedenle İtalyan kulübü Vedat Muriqi transferinde ısrarcı.

  • West Bromwich'de devreye girdi
  • İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği ve Lazio’nun Vedat’ı mutlaka kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Lazio ile pazarlıklar devam ederken, Premier Lig’in yeni ekibi West Bromwich Albion da Vedat Muriqi için sarı-lacivertli kulübe resmi teklifini sundu. Fenerbahçe, Vedat Muriqi için yüksek bonservis bedeliyle satmayı planlıyor.
#Fenerbahçe
#Vedat Muriqi
#Lazio
#West Bromwich
4 yıl önce
default-profile-img