|

Verdiğimiz parayı istiyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımdaki yüksek maliyetli futbolcular hakkında açıklamalar yaparken, Avrupa Şampiyonası’nın ise Türkiye’de oynanması gerektiğini belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:30 - 2/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile ilgili çıkan transfer haberlerine ilişkin konuştu. Oyuncuyu almak isteyenin önce kulüple görüşmesi gerektiği belirten Ağaoğlu, “Bu futbolcularla ilgili olarak herhangi bir kulübün herhangi bir düşüncesi varsa öncelikle konuşmaları gereken, müracaat etmeleri gereken yer Trabzonspor Kulübüdür. Sadece Burak ile değil tüm futbolcularımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu ücretler Trabzonspor Kulübü’nün karşılayacağı rakamlar değil. Oyunculardan ciddi indirimler istedik. İndirim söz konusu olamıyorsa aynı değerlerden müşteri bulmanız mümkün. Menajerlerine bunu söylüyoruz. Verdiğimiz parayı istiyoruz” diye konuştu.

2024 TÜRKİYE’DE OLMALI

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın mutlaka Türkiye’de yapılması gerektiğine dikkati çeken Başkan Ağaoğlu, “Türkiye, her yıl bir olimpiyat yapabilecek organizasyon gücüne ve yeterliliğine sahip bir ülke. Hem tesis anlamında, hem de son yıllarda uluslararası organizasyonlarda elde ettiğimiz tecrübeler anlamında. 2024’ün kesinlikle ve kesinlikle Türkiye’de yapılması lazım” görüşlerini paylaştı.

  • Karaman’a 150 bin TL
  • Trabzonspor Kulübü, 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Ünal Karaman’a aylık 150 bin lira garanti ücret ödeyeceğini açıkladı. Borsaya yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Ünal Karaman ile 1 yıl süreli anlaşma sağlanmıştır” denildi.
Yaprak dökümü başladı

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Uğur Demirok, Dame N’Doye ve Jan Durica ile yolar resmen ayrıldı. Durica’nın ülkesine dönmesi beklenirken, Uğur’un yanı sıra N’Doye’a, Süper Lig’den teklifler olduğu öğrenildi.

#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
6 yıl önce