|

Vitor Pereira taktik değişikliğini açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, gelecek sezon nasıl bir taktik sistemle mücadele edeceklerini açıkladı. Topuk Yaylası kampında gazetecilerin sorularını cevaplayan Portekizli teknik adam, 'Takımımı iki farklı sistemde oynamaya hazırlıyorum. Bu sezon bazen 3 savunma bazen de 4 savunma tercih edeceğiz.' diye konuştu.

Yeni Şafak
14:43 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 15:17 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası kapsamında açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası kapsamında açıklamalarda bulundu.

Neustader ve Skrtel transferlerinin ardından gündeme gelen Fenerbahçe 3'lü defans oynayacak iddiaları gerçek oluyor. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası kampında yaptığı açıklama ile bu iddiaları doğruladı.



İşte Pereira'nın açıklamaları;


  • Topuk Yaylası'nda olmaktan dolayı çok memnunum. Burada çok güzel imkanlar sunuluyor. Kamp bize altyapıyı görmemizi sağladı. Oynadığımız hazırlık maçlarındaki skorlara rağmen gidişattan memnunum. Henüz hazır değiliz tempomuzu arttırmamız gerekiyor.
    Altyapıdan 1-2 oyuncu sezon içerisinde bizimle yola devam edecek. Böyle olacağına inanıyorum. Takımımı 2 farklı sistemde oynamaya alıştırıyorum. Bu sezon bazı maçlarda 3'lü savunma oynayacağız.

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de Simon Kjaer'in yanına Neustader transferi yapılmış ardından Liverpoollu stoper Martin Skrtel'in transferi açıklanmıştı. Bu kadar üst düzey üç savunmacının aynı takımda olması sonrası spor kamuounda 'Fenerbahçe 3-4-3 sistemine geçecek yorumları yapılmıştı'










#Fenerbahçe
#Pereira
#Kjaer
#skrtel
#Neustader
8 yıl önce