|

Volkan Demirel Diyarbakır'dan şampiyonluk mesajı verdi

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Akhisarspor'la oynayacakları Türkiye Kupası finali öncesinde Süper Lig'deki şampiyonluk şansları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
20:16 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 20:22 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Volkan Demirel.
Volkan Demirel.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Türkiye Kupası finali öncesinde önemli mesajlar verdi. Demirel, kupayı kazanmalarının kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederken Süper Lig'deki yarışla ilgili de çarpıcı bir mesaj verdi.

İşte Volkan Demirel'in Akhisarspor maçı öncesi açıklamaları;
  • "Diyarbakırlı Fenerbahçeliler bizi sevgiyle, saygıyla ve dostça karşıladı, onlara teşekkür ederiz. Böyle ortamlara geldiğinizde değerli olduğunuzu anlıyorsunuz, bu bizim için büyük bir gurur. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Umuyorum ki Türkiye'nin kupasını Fenerbahçe olarak biz kaldırırız. Elimizden gelen performansı göstereceğiz. İnşallah yarın da güzel bir galibiyetle Diyarbakır'dan İstanbul'a kupayı götüreceğiz ve Fenerbahçelileri mutlu edeceğiz."
  • Ümit her zaman var. Yarınki kupa maçı çok önemli. Sonra kalan iki maçı da aynı şekilde oynayacağız. Hep biz son maçlarda üzülüyoruz, belki bu sefer tersi olur, biz seviniriz. Beklentimiz bu durumda, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleceğiz. Biz kupayı alıp, 2 maçımızı kazanıp duruma bakacağız.


#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#Galatasaray
6 yıl önce