|

Volkan'ı yalnız bıraktılar

“Volkan'a 20 dakika küfrettiler. O da dayanamadı, doping kontrolünde bulunması gerektiğinden dolayı stada geri döndü. Yoksa UEFA, Türkiye’ye ceza verecekti. Ancak işin tuhaf yanı ulusal emanetimiz Volkan’ın yanında hiçbir yetkili yoktu”

Yeni Şafak
04:00 - 18/11/2014 Salı
Güncelleme: 22:48 - 17/11/2014 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye-Kazakistan maçı sonrası özel güvenliklerin gazetecilere saldırması sonrası dün kritik bir toplantı yaptı. Olayın nasıl geliştiği başta olmak üzere güvenlikçilerden ve orada olanlardan bilgi alındı. Genel Sekreter Mahmut Uslu ve Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre, toplantı sonrası olayla ilgili FB TV’ye açıklamalarda bulundu. 

Deniz Tolga Aytöre’nin açıklamaları şöyle: “Her olayda tek sorumlunun Fenerbahçe gibi gösterilmesine artık "Dur" denilmesi gerekiyor. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu üzerine ciddi bir şekilde gidiliyor. Volkan maalesef savunmasını da kendisi yapmak zorunda kaldı. Futbol ortamı kalmayınca Volkan sahayı terk etti. Sonrasında ise ceza almamak için geri döndü. Volkan doping kontrolünde bulunması gerektiğinden dolayı stada geri döndü. Yoksa UEFA, Türkiye'ye ceza verecekti. İşin enteresan tarafı Volkan yalnız bırakıldı, stat çıkışında ise ulusal emanetimiz olan Volkan'ın yanında hiçbir yetkili yer almıyor.”

MAHMUT USLU: BU İŞLER ORGANİZE 

Mahmut Uslu ise, Volkan Demirel'i savunarak şu ifadeleri kullandı: “Başkanımızın demeçlerinin hemen ardından sıcağı sıcağına oldu bu olaylar. Yalnızca futbolda değil her sporda oluyor. Kamuoyunda imaj oluşturuldu. Her şeyin altından Emre ve Volkan çıkıyor diye. Bunlar yalan. Biz inadına onlara sahip çıkacağız. Anamıza küfredilmesine zaten alıştık ama çoluk çocuğa da küfredildi. Volkan'a 20 dakika küfrettiler. Milli Takım'ın oyuncusu bu. Biliyoruz ki bunların hepsi organize.”
#Mahmut Uslu
#Volkan Demirel
#yalnız bıraktılar
9 yıl önce