|

West Ham United'dan Mario Gomez için resmi teklif

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merakla beklenen Mario Gomez'in transferinde yeni bir gelişme yaşandı. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Alman golcü için Fiorentina'ya resmi teklif yaptı.

Yeni Şafak
17:27 - 3/07/2016 Pazar
Güncelleme: 17:43 - 3/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Mario Gomez'in gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak konusu.
Mario Gomez'in gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak konusu.

Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesi sona eren ve geleceği merak konusu olan Mario Gomez, Beşiktaş'ın elinden kaçıyor. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden West Ham United, yıldız oyuncu için Fiorentina Kulübü'ne resmi teklif yaptı.



İtalyan kulübüyle 2017 yılında sözleşmesi sona erecek olan Mario Gomez için West Ham United'ın 4 milyon sterlin önerdiğini belirten İtalyanlar oyuncunun kararını Euro 2016'dan sonra vereceğini belirtti. Fiorentina'nın yıldız futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirmek istediğini aktaran 'Calciamercato' sitesi Gomez'in yeterli teklif gelmez ise kulübünde kalacağını ifade etti.


  • Bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki günlerde yaptığı açıklamada Mario Gomez ile görüştüklerini ancak turnuva sebebiyle beklemek durumunda olduklarını belirtmişti. Alman golcü Mario Gomez geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 26 gol atmış ve siyah beyazlıların Süper Lig'de en fazla gol atan yabancı oyuncusu olma unvanını almıştı.




#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Fiorentina
#West Ham United
8 yıl önce