|

"Yaptık yine yaparız"

Milli maç arası sonrası Başakşehir ve Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş’ta teknik heyet, geçen sezonu örnek vererek takımı motive edecek. Siyah-beyazlı takım, geçen sezonun kasım ayında verilen ara sonrası yine Başakşehir ve bir başka ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek yükselişe geçmişti.

Haber Merkezi
09:34 - 10/10/2021 Pazar
Güncelleme: 09:47 - 10/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Sergen Yalçın
Sergen Yalçın

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Başakşehir karşılaşmasıyla Süper Lig’e dönüş yapacak Beşiktaş’ta teknik heyet, oyuncuları geçen sezonun kasım ayında yine milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın sonrası yakalanan performansla motive edecek.

Siyah-beyazlı takım, geçen sezonun 8. haftasında Gaziantep’e 3-1 yenilmiş 12. sırada kendisine yer bulup zirvenin 7 puan uzağında kalmıştı. O dönem milli aranın ardından Başakşehir maçıyla lige dönen Kartal, rakibini 3-2 yenerken hemen ardından Fenerbahçe ile yapılan derbiyi de 4-3 kazanmıştı. Kasımpaşa’yı da 3-0 yenen Beşiktaş, yakaladığı seriyle 5. sıraya yükselmiş, sezon sonunda ipi göğüslemişti.

Benzer senaryo bekleniyor

Sakatlar ve cezalar nedeniyle eksik kadroyla mücadele eden ve son dönemde hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, yine bir milli ara sonrası Başakşehir maçıyla lige dönecek. Ardından yine bir derbi maçına çıkacak olan Kartal, Galatasaray ile karşılaşacak. Teknik heyet, milli oyuncuların da dönmesiyle takıma geçen sezonu hatırlatarak, “Yaptık yine yaparız” diyerek motivasyonu artıracak.


#Beşiktaş
#Sergen Yalçın
#Süper Lig
3 yıl önce