|

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş’ın yeni Alex’i Atiba Hutchinson

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadeleyi yorumlayan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson’ı Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’ya benzetti.

Haber Merkezi
20:34 - 21/11/2020 Cumartesi
Güncelleme: 20:41 - 21/11/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı siyah-beyazlıların 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş’ta 37 yaşındaki oyuncu Atiba Hutchinson, ilk yarıda 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Mücadelenin ilk yarısını NTV’de değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Atiba hakkında övgü dolu sözler kullandı. Dilmen, Atiba’nin performansını beğendiğini ifade ederken, Kanadalı oyuncuyu Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’ya benzetti.

  • “Yeni Alex’imiz hayırlı olsun”
  • Rıdvan Dilmen, Atiba hakkında, “Maç öncesinde kadro açıklandığı zaman medyada ‘Souza stoper oynar mı’ diye düşünceler vardı. Ben ne dedim? Sergen Hoca çok doğru yapmış. Orta sahayı dinamik tutmuş. Çünkü Souza'yı stopere çekerse, kimi çekecek onun yerine? Alex'i. Bizim yeni Alex'imiz hayırlı olsun. Atiba hem gol atıyor hem de asist yapıyor. İnanılmaz bir oyun oynuyor. Orada Souza'yı düşünelim mesela, o kadar geri gelemez. Dönüşlerini doğru yapamaz. Çok doğru bir orta saha kurgusu” ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Atiba
#Alex de Souza
#Rıdvan Dilmen
#Başakşehir
3 yıl önce