|

Yeni Malatya'da yönetim kolları sıvadı

Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olup PTT 1.Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’da sevinç sürüyor. Yönetim, yeni sezon çalışmaları için kolları sıvadı.

Yeni Şafak
12:29 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 09:34 - 5/05/2015 Salı
IHA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olan Yeni Malatyaspor, en son 2000-2001 sezonunda Antalya'da yaşadığı sevincin ardından, o tarihten bu yana ilk kez böylesine önemli bir başarı yakaladı. Doğrudan şampiyon olarak PTT 1.Lig'e dönen Yeni Malatyaspor, son olarak 2008-2009 sezonunda yer aldığı bu lige 6 yıl sonra yeniden döndü.



Yönetim kolları sıvadı

Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Başkan Adil Gevrek'in ilk olarak yönetimini güçlendirmek için görüşmeler yapacağı, bu konuda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile de bir araya gelip fikir alışverişi yapacağı öne sürülüyor. Şampiyon olunmasıyla büyük sevinç yaşayan Büyükşehir Başkanı Ahmet Çakır'ın da Adil Gevrek'e yönetimi birlikte oluşturma teklifi sunacağı, belediye kanadından isimlerin yeni yönetimde yer alacağı belirtiliyor.



Gidecek ve kalacaklar

Yeni Malataspor'un PTT 1.Lig'e yükselmesi ile kulüp yapısının komple elden geçirileceği ve oluşturulacak bütçenin geçen yılın en az iki katı olacağı gerçeğinden yola çıkan yönetimin, ilk olarak teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla masaya oturup konuşacağı öğrenildi.



Sarı-kırmızılı yönetimin, teknik direktör Feyyaz Uçar ile yola devam etmeye sıcak bakmadığı, bunu önümüzdeki günlerde kendisi ile de paylaşacağı öne sürülüyor.


Futbolcu kadrosundan da 15'e yakın isimle yolları ayırmayı planladığı öğrenilen yönetimin, sözleşmesi devam eden oyuncularla uzlaşma yoluna gideceği ifade ediliyor.

#yeni malatya
#yönetim
#yeni sezon
9 yıl önce