|

Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük şoku

Sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Adem Büyük'ün, antrenmanda göğsünün üzerine düşerek kaburgasını kırdığını bildirdi.

Yeni Şafak
11:35 - 7/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:45 - 7/07/2018 Cumartesi
AA
Adem Büyük geride bıraktığımız sezon Yeni Malatyaspor formasıyla çıktığı 28 lig maçında 4 gol atarken 4 de asist kaydetti.
Adem Büyük geride bıraktığımız sezon Yeni Malatyaspor formasıyla çıktığı 28 lig maçında 4 gol atarken 4 de asist kaydetti.

Ravcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirterek, "Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Futbolcuların fiziksel anlamda sezon içinde herhangi bir sıkıntı yaşamaması için sezon başı çalışmalarını yapmaları gerekiyor" dedi.

Takıma yeni katılan futbolcuların olduğunu hatırlatan Ravcı, bu transferlerin yeni sezonda kendilerine güç katacağını aktardı.

Kamp döneminde Adem Büyük dışında bir sıkıntı yaşamadıklarını vurgulayan Ravcı, şunları kaydetti:

  • "Adem antrenmanın bir bölümünde göğüs kafesinin üzerine düştü. Aldığımız sonuca göre ufak bir kırığın orada oluştuğunu gördük. Doktorlar bize Adem'in iyileşme süresini 3-6 hafta arasında veriyorlar. Bu bizim için bir şanssızlık oldu, çünkü Adem bizim için önemli bir oyuncu. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve tekrar antrenmanlarına başlar."

#Yeni Malatyaspor
#Adem Büyük
6 yıl önce