|

Samet Aybaba'dan Trabzonspor'a yeşil ışık

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon sonu sona erecek sözleşmesiyle ilgili olarak yönetim kurulu ile değerlendirip bir karar vereceklerini söyledi. Aybaba, Trabzonspor iddialarına ise, “Burada çok keyifli günler geçirdik. Biraz geç kaldık ama çok olumsuz günlerde çok doğru işler yaptık. Trabzonspor’un başını hiçbir zaman öne eğdirmedik ”dedi.

Yeni Şafak
19:28 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:40 - 21/04/2018 Cumartesi
IHA
Samet Aybaba Trabzonspor'un başında 55 maça çıkmış 26 galibiyet elde etmişti.
Samet Aybaba Trabzonspor'un başında 55 maça çıkmış 26 galibiyet elde etmişti.

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, deplasmanda 2-0 yendikleri Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor’da güzel günlerimiz oldu"

Sivasspor ile sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olmasının sorulması üzerine Aybaba, şöyle konuştu;

  • "Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Yönetimle oturup konuşacağız ve çıkacak olan karara göre hareket edeceğiz. Benim şu ana kadar hiçbir kulüple bir teması olmadı. Kendi kulübümle sözleşmem bitiyor. Tabii ki bakacağım neyi daha iyi yapabiliriz, neyi yapamayız değerlendireceğim. Bunun doğrultusunda bir karar vereceğim. İnsanların beni istemesi inanılmaz mutlu ediyor. Burada çok keyifli günler geçirdik. Biraz geç kaldık aslında çünkü çok olumsuz günlerde çok doğru şeyler yaptık. Trabzonspor’un hiçbir zaman başını öne eğdirmedik. Hatta başarılar elde ettik, futbol ama gittikten sonra bazı şeyler değişiyor. Herkese saygımız var ama böyle anılmakta beni inanılmaz mutlu ediyor."

#Samet Ayababa
#Trabzonspor
#Sivasspor
6 yıl önce